Another project completed


We're celebrating having put the finishing touches to a 1930's house in Lee after a fairly extensive renovation.

Our brief was to open up the downstairs of the house to increase light and flow between the rooms. Open plan living, for this mum and two children, made more sense than the small rooms originally there. Knocking down internal walls meant more useable space, and meant endless doorways into endless rooms could be blocked off, creating space for our joiners to get to work building bespoke bookcases and shelving.

Upstairs, again, was about making the space work. The master bedroom, although a decent size, would have felt cramped with wardrobes lining one of the walls, so we decided to set specially designed cupboards and drawers into the wall, using space from the study behind it. Removing the doorway into the study meant there was more room there, and a hand crafted desk running the length of the room uses the space beautifully.

Our builders removed the old kitchen and worked with the joinery team to ensure all the services were in place for the new, hand made oak kitchen.

Now the new windows and front door are in, the house painted top to toe, and our fitter Steve has just finished putting in the new blinds.

We helped get the enormous Christmas tree up before we left, and will pop in next month to do a final check.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Houzz Social Icon
  • Facebook Social Icon